• Koneet
 • Yritys
 • Ota yhteyttä
 • HNR-Konepaja Oy - Metalliteollisuuden moniosaaja

  HNR-Konepaja Oy on vuonna 1983 perustettu alihankinta- ja tilauskonepaja. Toimintamme käsittää kokonaistoimituksen valmistuksesta asennukseen. Valmistamme tilaajan suunnitelmien mukaisesti niin yksittäisiä kokonaisuuksia kuin järjestelmiäkin. Pintakäsittelyjen tuottamiseen käytämme alihankkijoitamme.

  Vahvuutemme on nykyaikainen konekanta sekä koulutettu ja ammattitaitoinen henkilöstö. Nämä yhdessä takaavat työn korkean laadun. Kaikki koneistajamme ja levyseppähitsaajamme ovat suorittaneet kaikki vaaditut alan ammattitutkinnot.

  Toimimme Kotkassa Jylpyn teollisuusalueella 2000 m² monipuolisissa tuotantotiloissa. Olemme viime vuosina näkyvästi kehittäneet myös toimintakapasiteettiamme. Päähallin vapaa työskentelykorkeus on 6 metriä ja siltanosturin nostokyky 10 000 kg. Lisäksi erillinen 400 m² koneistushallimme on varustettu 3200 kg nostokyvyn nosturilla.

  Varmistaaksemme työmme laadukkuuden ja että se vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaiden muuttuvia tarpeita, on käytössämme ISO 9001 -laatujärjestelmä. Haluamme myös huolehtia ympäristöstä, joten käytössämme on myös ISO 14001 standardin mukainen ympäristöjärjestelmä.